Fantom
Fantom

فانتوم

اطلاعات کلی

0.697689 -0.00536035 (%-0.77)
نام Fantom
نام فارسی فانتوم
نماد ftm
وبسایت https://fantom.foundation/
توییتر https://twitter.com/FantomFDN
به روزرسانی ۱۴۰۳/۱۰/۲۴ ۱۰:۳۰:۰۶

مارکت

رنک #58
آخرین قیمت 0.697689
حجم ۲۴ ساعت 64993292
مارکت کپ 1956060000
دامیننس مارکت کپ 0.0604

درصد تغییرات

تغییرات ۱ ساعت % -0.187
تغییرات ۲۴ ساعت % -0.768
تغییرات ۷ روز % -13.711
تغییرات ۳۰ روز % -45.56
تغییرات ۶۰ روز % -2.731
تغییرات ۹۰ روز % -5.681

تحلیل تکنیکال Fantom

در مورد فانتوم

نقد و بررسی تخصصی فانتوم

با بیشتر شدن رقابت میان ارز های موجود در بازار رمزارزها، هر پلتفرمی در تلاش است تا توکنی جدید را با ویژگی های جدید یا کاربردی تر از رقبا به کاربران ارائه دهد. ارز دیجیتال فانتوم در تلاش است تا پلتفرمی برای برنامه های غیرمتمرکز، با قابلیت های بیشتر و به صرفه‌تر از رقبایی همچون اتریوم ایجاد کند. فانتوم یک پلت‌فرم قرارداد هوشمند غیرمتمرکز، بدون مجوز و منبع باز برای برنامه‌های غیرمتمرکز (dApps) و دارایی‌های دیجیتال است، یکی از بسیاری از شبکه‌های بلاک چین که برای ارائه جایگزینی برای اتریوم ساخته شده است. شبکه اصلی بلاک چین فانتوم در دسامبر 2019 راه اندازی شد و معماری شبکه آن قصد دارد با ارائه تعادلی پایدار از مقیاس پذیری، امنیت و تمرکززدایی، راه حل مناسبی برای Trilemma Blockchain ارائه دهد. در این مطلب هلدینگ آلنداینوست به نقد و بررسی ارز دیجیتال فانتوم می‌پردازد.

فانتوم چیست؟

مانند سایر جایگزین‌های اتریوم، فانتوم قصد دارد مقیاس‌پذیری بیشتر و هزینه‌های کمتری نسبت به پلتفرم قراردادهای هوشمند ارائه دهد. یک عنصر منحصر به فرد پلتفرم رمزنگاری Fantom این است که کاربران می‌توانند به جای تکیه بر لایه اصلی اجماع فانتوم، شبکه های مستقل خود را ایجاد و مستقر کنند. هر اپلیکیشن ساخته شده بر روی فانتوم بر روی بلاک‌چین منحصر به فرد خود عمل می‌کند. در حالی که بر روی بلاک‌چین خود کار می‌کند، هر Fantom dApp از امنیت، سرعت و نهایی بودن بلاکچین اصلی فانتوم نیز برخوردار است. علاوه بر این، بلاک چین‌های مستقل ساختاری ماژولار دارند که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا آن‌ها را در مورد کاربرد پروژه خاص خود پیکربندی کنند.

تصور می‌شود شبکه فانتوم به بهترین وجه به عنوان یک شبکه والد متشکل از شبکه‌های فرزند مجزا که میزبان dApp هایی با هر شکل و اندازه است. زیرساخت‌ های فانتوم از طریق مکانیسم اجماع اثبات سهام (PoS) با قابلیت تحمل خطای بیزانسی ناهمزمان (aBFT)، که کارایی عملیاتی کل شبکه را حفظ می‌کند، به هم متصل شده است. ساختار شبکه aBFT برای حفظ امنیت شبکه و در عین حال به حداکثر رساندن سرعت طراحی شده است.

ساختار شبکه فانتوم

فانتوم در بالای یک مکانیسم توافقی PoS سفارشی بدون رهبر به نام Lachesis عمل می‌کند که شبکه فانتوم را ایمن می‌کند و سرعت و امنیت تراکنش ها را تضمین می‌کند. Lachesis یک مکانیسم توافقی aBFT است، به این معنی که داده‌های شبکه را می‌توان در زمان‌های مختلف پردازش کرد و شبکه می‌تواند تا حد یک سوم شرکت‌کنندگان درگیر رفتار معیوب یا مخرب بدون آسیب‌رسانی غیرقانونی به فرآیندهای شبکه را تحمل کند.

Lachesis همچنین دارای نهایی بودن تقریباً فوری است. این به این معنی است که تراکنش‌ها تنها در عرض چند ثانیه تایید و نهایی می‌شوند، بدون اینکه نیازی به منتظر ماندن برای تأیید سخت‌گیرانه بلوک مانند تجربه در شبکه‌های Proof-of-Work (PoW) باشید. با اجتناب از فرآیند تأیید بلوک نسبتاً طولانی، این سیستم aBFT بسیار سریعتر و مقیاس پذیرتر از بسیاری از همتایان بیزانسی متحمل خطا (BFT) خود است.

با بررسی عمیق‌تر نحوه عملکرد Lachesis Fantom، می‌بینیم که چگونه هر گره شبکه حاوی گراف غیرچرخه‌ای هدایت‌ شده خود (DAG) است که شمارش «بلوک‌های رویداد» و تراکنش‌های مربوطه را ثبت می‌کند و هر گره به طور مستقل به اجماع داخلی دست می‌یابد. دسته های تایید شده بلوک های رویداد سپس در بلوک های نهایی کامپایل می‌شوند که در شبکه گسترده تر Fantom تایید می‌شوند. بلوک های نهایی، که لایه پایه بلاک چین فانتوم را تشکیل می دهند، از بلوک های رویداد تایید شده از گره های مستقل تشکیل شدند.

در حالی که گره های فانتوم مستقل گهگاه درباره تراکنش ها و رویدادها با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند، بلوک های نهایی یا وضعیت کلی شبکه را تایید نمی‌کنند. این معماری منجر به سیستمی می‌شود که تراکنش ها را به سرعت پردازش می‌کند و در عرض چند ثانیه نهایی می‌شود. فانتوم تاکید می‌کند که مکانیسمPoS آن بدون رهبر است، به این معنی که هیچ رهبر بلوکی وجود ندارد و هیچ شرکت کننده ای نقش ویژه‌ای در عملکرد آن ندارد. هرکسی می‌تواند در هر نقطه به شبکه گره بپیوندد یا از آن خارج شود و همه گره ها وزن یکسانی در پروتکل اجماع دارند.

سرور های دستگاه اجماع Lachesis، پلتفرم استقرار شبکه اصلی (Opera)، فانتوم را تامین می‌کند که میزبان برنامه‌های کاربردی فعال در شبکه است. Opera یک محیط بدون مجوز و منبع باز برای توسعه است. به دلیل پشتیبانی از زبان برنامه نویسی Solidity و ادغام با ماشین مجازی اتریوم (EVM) از طیف کاملی از قابلیت قرارداد هوشمند که اتریوم برخوردار است به خود می بالد. برنامه های ساخته شده بر روی Fantom را می توان به گونه ای طراحی کرد که با پلتفرم های ساخته شده بر روی اتریوم سازگار باشد و در عین حال کارایی تراکنش های شبکه فانتوم را حفظ کند. یک کیت توسعه نرم‌افزار اختصاصی (SDK) معروف به ماشین مجازی فانتوم در نهایت برای توسعه مبتنی بر این شبکه در کنار پشتیبانی مداوم از EVM منتشر می‌شود، استراتژی که هدف آن جلب توسعه‌دهندگان dApp مبتنی بر اتریوم برای انتقال آسان به ساخت برنامه‌های کاربردی است.

برای ارائه مقیاس پذیری به کل اکوسیستم و جلوگیری از تراکم شبکه، برنامه های کاربردی ساخته شده بر روی فانتوم به طور موثر از بلاکچین های مستقل خود استفاده می کنند. از آنجایی که هر dApp زنجیره بلاک خود را دارد، هر کدام را می توان برای رفع نیازهای خاص خود پیکربندی کرد. Tokenization، tokenomics، همه قطعات مدولار پازل هستند که می‌توانند توسط هر dApp در صورت نیاز بدون تأثیر بر ساختار زیربنایی لایه توافقی Lachesis Fantom شخصی‌سازی شوند.

با این حال، هر بلاک چین dApp مستقل همچنان به پروتکل توافقی Lachesis PoS متصل است و بنابراین از سرعت و امنیت زیربنایی خود بهره می برد. با Lachesis به عنوان موضوع مشترکی که این بلاک چین‌های مستقل را به هم متصل می‌کند، همه dApp‌های فانتوم از قابلیت همکاری ذاتی بهره می‌برند و می‌توانند به راحتی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

جمع‌بندی

فانتوم یک پلت‌فرم قرارداد هوشمند غیرمتمرکز، بدون مجوز و منبع باز برای برنامه‌های غیرمتمرکز (dApps) و دارایی‌های دیجیتال است، یکی از بسیاری از شبکه‌های بلاک چین که برای ارائه جایگزینی برای اتریوم ساخته شده است. شبکه اصلی بلاک چین فانتوم در دسامبر 2019 راه اندازی شد و معماری شبکه آن قصد دارد با ارائه تعادلی پایدار از مقیاس پذیری، امنیت و تمرکززدایی، راه حل مناسبی برای
Trilemma Blockchain ارائه دهد.

آخرین اخبار و مطالب مرتبط با فانتوم

برخی از اخبار، آموزش ها و مطالب مربوط به فانتوم را مشاهده کنید

صرافی والکس
صرافی والکس

صرافی والکس، یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های معاملات ارز دیجیتال در ایران، از سال 1397 با ارائه خدمات متنوع به کاربران ایرانی، جایگاه خود را در میان فعالان این حوزه تثبیت کرده است.

صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی
صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی

معرفی صرافی‌ ارز دیجیتال ایرانی: در این بخش، به معرفی برخی از محبوب‌ترین صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی، از جمله نوبیتکس، والکس، آبان تتر، بیت پین و ... می‌پردازیم.

انواع معاملات در بازار ارز دیجیتال
انواع معاملات در بازار ارز دیجیتال

در دنیای مدرن، معاملات در بازار ارز دیجیتال به عنوان یک صحنه پویا و پرتحرک در زمینه مسائل مالی مطرح شده است که انواع مختلفی از معاملات را در بر می‌گیرد.

آلت کوین چیست؟ بهترین آلت کوین ها برای سرمایه گذاری
آلت کوین چیست؟ بهترین آلت کوین ها برای سرمایه گذاری

آلت‌کوین یا "Alternative Coin"، اصطلاحی است که به هر نوع ارز دیجیتالی اشاره دارد که به جز بیت‌کوین (Bitcoin)، ایجاد شده باشد.

صرافی غیرمتمرکز (DEX) چیست؟
صرافی غیرمتمرکز (DEX) چیست؟

صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX) به عنوان پلتفرم‌های نوینی پا به عرصه گذاشته‌اند که در حال دگرگونی چشم‌انداز معاملات کریپتو هستند.

ایردراپ کیوبز (Cubes) [آموزش و نحوه کار با آن]
ایردراپ کیوبز (Cubes) [آموزش و نحوه کار با آن]

بازی ایردراپ کیوبز (Cubes) یک بازی نوظهور بر پایه بلاکچین TON است که به شما امکان می‌دهد با استفاده از حساب کاربری تلگرام خود، توکن‌های رایگان Cubes را استخراج کنید.

سقوط بیت کوین بعد از جنگ ایران و اسرائیل
سقوط بیت کوین بعد از جنگ ایران و اسرائیل

در پی درگیری‌های نظامی میان ایران و اسرائیل در اوایل سال 2024، بازار ارزهای دیجیتال، به خصوص بیت‌کوین، شاهد نوسانات شدید و کاهشی چشمگیر بود.

بازی‌های P2E و کسب درآمد! معرفی بهترین بازی‌های P2E
بازی‌های P2E و کسب درآمد! معرفی بهترین بازی‌های P2E

بازی‌های P2E (Play-to-Earn)، که گاهی با عنوان بازی‌های "بازی کن تا کسب درآمد کنی" شناخته می‌شوند، نوآوری جدید و قابل توجهی در صنعت بازی‌های ویدیویی به شمار می‌روند.

آموزش تحلیل بنیادی یا فاندامنتال ارز دیجیتال
آموزش تحلیل بنیادی یا فاندامنتال ارز دیجیتال

آیا تا کنون به دنبال راهی برای درک بهتر ارزهای دیجیتال بوده‌اید؟ آیا می‌خواهید بیشتر بدانید که چگونه تحلیل بنیادی می‌تواند به شما کمک کند؟

چگونه از کلاهبرداری  ICO ارز دیجیتال جلوگیری کنیم؟
چگونه از کلاهبرداری ICO ارز دیجیتال جلوگیری کنیم؟

سرمایه‌گذاران ارائه می‌دهد، در عین حال به بستری مناسب برای کلاهبرداری و اعمال متقلبانه برای کلاهبرداران تبدیل شده‌ است.

دیدگاه کاربران

دیگران در مورد فانتوم چه میگویند

دیدگاه شما چیست

دیدگاه خود در مورد فانتوم را با دیگران به اشتراک بگذارید

استفاده از کلمات و محتوای توهین‌آمیز و غیراخلاقی به هر روشی یا شخصی ممنوع است.
انتشار مطالب غیراقتصادی، تبلیغ سایت، کانال، اطلاعات تماس و لینک‌های نامرتبط، غیرمجاز است.
درصورت تخطی از قوانین‌ مذکور پیام حذف شده، حساب کاربری شما مسدود و از طریق مراجع قانونی پیگیری می‌گردد.

هنوز حساب کاربری ندارید؟

برای ارسال دیدگاه خود میبایست ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود به حساب